Supersuosittu Korupaja on täällä!

Helsingin Taiteiden yössä 17.8. ensimmäistä kertaa järjestetty korupaja oli huikea menestys. Ihmisiä riitti jonoksi asti koko illaksi ja viimeiset tyytyväiset korupajalaiset poistuivat hymy huulilla hieman klo 22 jälkeen.

Korupajassa jokainen pääsi veloituksetta valitsemaan ja suunnittelemaan omat korunsa. Tarjolla oli useita erilaisia koivuisia koru-osia, joista sai valita juuri haluamansa muodot ja mallit. Osia pystyi vapaasti yhdistelemään isommiksikin kokonaisuuksiksi. Tämän jälkeen kun osat oli valittu, alkoi niiden maalaus ja väritys. Tarjolla oli erilaisia maaleja ja maalitusseja, joilla jokainen sai toteuttaa itseään ja luoda juuri omaa sielunmaisemaa kuvailevat korut. Koruja valmistui kymmenittäin ja tyylejä oli yhtä monta kuin oli valmistajaakin. Osa pitäytyi minimalistisessa tyylissä, osa halusi räväkkyyttä ja näyttävyyttä.

Saamamme asiakaspalautteen ja vuolaiden kehujen perusteella päätimme lanseerata korupajan, jonka mikä tahansa porukka voi varata. Oli kyseessä sitten työporukan virkistyspäivä, polttariseurue, kaveriporukan yhteinen puuha tai seuran vuosijuhla, jokaiseen tilaisuuteen korupaja on kiva ohjelmanumero.

Lisäksi tulemme järjestämään jatkossa liikkeessämme n. kaksi kertaa kuukaudessa korupajan, johon kuka tahansa voi tulla tekemään korut itselleen ilman sen kummempaa ajanvarausta.

Lue lisää korupajasta täältä