Käyttöehdot

Maksaminen verkkokaupassa

Kaikki hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät 24% arvonlisäveroa. Varaamme oikeuden hintamuutoksiin ja korjauksiin, jotka johtuvat teknisestä tai inhimillisestä virheestä. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Toimituskulut:
Tilauksen hintaan lisätään toimituskulut. Yli 15€:n tilaukset sisältävät postikulut.

Tilausvahvistus:
Kun tilauksesi on käsitelty, saat vahvistuksen tilauksen perille menosta sähköpostitse.

Toimitus:
Normaali toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Toimitustapa:
Posti

Palautus:
Tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautuksissa tuotteen hinta palautetaan ostajalle postikuluineen. Käsittelyn helpottamiseksi muista laittaa pakettiin mukaan kuitti ja yhteystietosi eli nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Pakottava este:
Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteet on loppunut tai niiden toimituksessa esiintyy muu vastaava pakottava este. Emme vastaa ongelmista jotka aiheuttaa sota, terrorismi, varkaus, tulipalo, sähkökatkos, tai muu vastaava. Pidätämme myös oikeuden perua tehdyn tilauksen, jos näemme sen tarpeelliseksi.

Kilpailut

Kaikki kilpailut on Olen loistava -verkkokaupan järjestämiä ja niihin ei osallistu ulkopuoliset tahot. Palkinnot arvotaan sattumanvaraisesti vastanneiden kesken, ellei toisin mainita. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.