Johannes

johannes@olenloistava.fi

Perustaja, korutaituri

Johannes suunnittelee, piirtää, leikkaa ja kasaa tuotteemme. Koru- ja heijastinbisnes alkoi sivutoimisesta harrastuksesta, sillä Johannes on aina pitänyt käsillä tekemisestä. Johanneksen unelma-ammatti lapsena oli puuseppä. Siksi puu materiaalina tuntui luonnolliselta valinnalta. Eikä se unelma puusepän ammatistakaan ole mihinkään kadonnut.

 

Anniina

anniina@olenloistava.fi

Markkinointi & viestintä

Anniina vastaa pääasiassa Olen loistavan sosiaalisesta mediasta, viestinnästä ja asiakkuuksista yhdessä Annin kanssa. Anniina testaa kaikki korut käytännössä ennen lopullista päätöstä siitä, päätyykö tuote myyntiin.  Kun Johannes väsää koruja, Anniina suunnittelee tulevia aikatauluja ja kehittää prosesseja. Onpa Anniina nähty pajalla korujakin kasailemassa.

 

Anni

anni@olenloistava.fi

Asiakkuuskoordinaattori

Anni on Olen loistavan yhteyshenkilö jälleenmyyjien suuntaan ja vastaa uusista yritysyhteistöistä ja -asiakkuuksista. Tämän lisäksi Anni auttaa pajalla tilausten hallinnassa pakaten ja valmistaen tuotteita Johanneksen apuna. Anni ideoi, missä tapahtumissa tulemme olemaan mukana vuoden aikana. Myös Anni toimii tuotteiden testaajana ja tottakai on tiimin mukana uuden ideoinnissa.

Meidän tarina

Olen loistava valmistaa koruja, asusteita ja pieniä kodin sisustustuotteita sekä heijastimia.

Olen loistava sai alkunsa syksyllä 2018 heijastimien verkkokaupasta. Perustajamme Johannes oli havainnut jalankulkijoiden käyttävän verrattain harvoin heijastavia tuotteita ja halusi kehittää erilaisia tapoja lisäämään näkyvyyttä liikenteessä. Pyrimmekin luomaan hauskoja heijastimia, jotka kulkisivat hieman kuin itsestään mukana jokapäiväisessä arjessa. Kangaskassit ja pipot kuuluvat varmasti monen syksyiseen varustukseen vaikkapa kauppamatkalla.

Meille on tärkeää tuoda esille sanomaa, että jokainen on hyvä sellaisena kuin on. Sosiaalisen media luoma paine asettaa monelle lapselle ja nuorelle ja aikuisellekin turhia paineita ulkonäöstä ja omakuvasta. Halusimme puuttua tähän, ja siten syntyi firmamme nimi; Olen loistava.

Keväällä 2018 valikoimamme laajentui puisiin, suomalaisesta koivuvanerista valmistettuihin koruihin ja asusteisiin. Valmistamme kaikki puiset tuotteemme itse pajallamme Helsingissä. Tuotteemme on suunniteltu sopimaan niin nuorille kuin vanhemmillekin.

Olen loistavan arvot ovat:

  • Leikkisyys
  • Ekologisuus
  • Käytännöllisyys
  • Jokainen on hyvä

Terveisin

Johannes
Olen loistavan perustaja