Johannes

johannes@olenloistava.fi

Perustaja, korutaiturimme

Johannes suunnittelee, piirtää, leikkaa ja kasaa tuotteemme. Koru- ja heijastinbisnes alkoi sivutoimisesta harrastuksesta, sillä Johannes on aina pitänyt käsillä tekemisestä. Johanneksen unelma-ammatti lapsena oli puuseppä. Siksi puu materiaalina tuntui luonnolliselta valinnalta. Eikä se unelma puusepän ammatistakaan ole mihinkään kadonnut.

 

Anni

anniina@olenloistava.fi

Asiakaspalvelija & viestintävastaava

Anni vastaa Olen loistavan asiakaspalvelusta ja viestinnästä. Hän testaa kaikki korut käytännössä ennen lopullista päätöstä siitä, päätyykö tuote myyntiin. Anni toimii niin ideoijana kuin sosiaalisen median päivittäjänä. Kun Johannes väsää koruja, Anni suunnittelee aikatauluja ja vastaa yhteistyömalliston yksityiskohdista. Onpa Anni nähty pajalla korujakin kasailemassa.

 

Leevi

 

Onnellisuusvastaava

Leevi vastaa Olen loistavan ihmisten onnellisuudesta. Hän antaa hiljaisen hyväksynnän tuotteille ja vastaanottaa samalla mielellään rapsutuksia. Leevi toimii inspiraation lähteenä ja päivien piristäjänä. 

Meidän tarina

Olen loistava valmistaa koruja, asusteita ja pieniä kodin sisustustuotteita sekä heijastimia.

Olen loistava sai alkunsa syksyllä 2018 heijastimien verkkokaupasta. Perustajamme Johannes oli havainnut jalankulkijoiden käyttävän verrattain harvoin heijastavia tuotteita ja halusi kehittää erilaisia tapoja lisäämään näkyvyyttä liikenteessä. Pyrimmekin luomaan hauskoja heijastimia, jotka kulkisivat hieman kuin itsestään mukana jokapäiväisessä arjessa. Kangaskassit ja pipot kuuluvat varmasti monen syksyiseen varustukseen vaikkapa kauppamatkalla.

Meille on tärkeää tuoda esille sanomaa, että jokainen on hyvä sellaisena kuin on. Sosiaalisen media luoma paine asettaa monelle lapselle ja nuorelle ja aikuisellekin turhia paineita ulkonäöstä ja omakuvasta. Halusimme puuttua tähän, ja siten syntyi firmamme nimi; Olen loistava.

Keväällä 2018 valikoimamme laajentui puisiin, suomalaisesta koivuvanerista valmistettuihin koruihin ja asusteisiin. Valmistamme kaikki puiset tuotteemme itse pajallamme Helsingissä. Tuotteemme on suunniteltu sopimaan niin nuorille kuin vanhemmillekin.

Olen loistavan arvot ovat:

  • Leikkisyys
  • Ekologisuus
  • Käytännöllisyys
  • Jokainen on hyvä

Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan osa suoraan Lasten ja Nuorten säätiölle, joka auttaa elämän vaikeissa tilanteissa olevia nuoria luovilla ja toiminnallisilla tavoilla.

Terveisin

Johannes
Olen loistavan perustaja