Tarinamme

Olemme erikoistuneet valmistamaan koruja, asusteita ja design-tuotteita koivusta, joka on yksi Suomen arvokkaimmista luonnonvaroista. Meidän koivutuotteemme ovat yksilöllisiä ja valmistettu pääosin käsityönä, joten voit olla varma, että sinulla on aina jotain ainutlaatuista ja erityistä. Jokainen tuote on rakkaudella ja intohimolla valmistettu, mikä tuntuu ja näkyy tuotteidemme kauniissa yksityiskohdissa ja tarkassa työssä.

Koivu on ollut aina tärkeä materiaali Suomen kulttuurissa ja käsityöperinteessä, ja me haluamme jatkaa tätä perinnettä luomalla moderneja ja tyylikkäitä koivutuotteita. Meidän tuotteissamme yhdistyy taitava käsityö, innovatiivinen design ja kestävä kehitys. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, mikä tarkoittaa, että voit olla varma niiden korkeasta laadusta ja eettisyydestä.

Koivutuotteemme ovat enemmän kuin vain tuotteita – ne ovat tarinoita ja taideteoksia, jotka kertovat suomalaisen luonnon ja kulttuurin kauneudesta. Jokainen tuote edustaa luontoa ja ekologista kestävyyttä, sillä koivu on uusiutuva ja ympäristöystävällinen materiaali. Me uskomme, että kestävät ja kauniit tuotteet ovat avain hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen, ja siksi olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle tuotteita, jotka kestävät aikaa ja tuovat iloa elämääsi.

Tutustu valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi, joka täydentää tyyliäsi ja kertoo tarinan sinusta. Meidän koivutuotteemme ovat täynnä tunnetta ja henkilökohtaisuutta, ja ne ovat loistava lahjaidea rakkaalle tai itselle. 

Terveisin

Johannes
Olen loistavan perustaja

Johannes

johannes@olenloistava.fi
+358 41 317 0528

Yrittäjä

    Aleksis Kiven katu 58
    00510 Helsinki

    asiakaspalvelu@olenloistava.fi

    Y-tunnus: 2288145-1