Lahjoitus Lasten ja Nuorten säätiölle

Yhteistyömme Lasten ja Nuorten säätiön kanssa jatkui myös vuonna 2020. Vaikka vuosi oli monella tapaa haastava ja uudenlainen jokaiselle meistä, olimme kuitenkin tyytyväisiä summaan, jonka saimme kasaan. Kiitos kuuluu ennenkaikkea jokaiselle asiakkaalle joka tuotteitamme osti.

Viime vuoden myynnin perusteella (poislukien Ihana Floral Art -kukkakorut) saimme lahjoitettua 752,50€ suoraan Lasten ja Nuorten säätiölle.

Tiesithän muuten, että Lasten ja Nuorten säätiö täyttää 20 vuotta 10.4. Nyt jos koska on korkea aika auttaa heikommassa asemassa olevia nuoria.

Nuorten usko tulevaan on tutkimusten mukaan alempana kuin koskaan. Nuorten tulevaisuususko on ollut koetuksella jo ennen koronaa esimerkiksi ilmastonmuutoksen ja epävarman työelämän takia. Lasten ja nuorten säätiön työ vahvistaa vuosittain noin 30 000 nuoren tulevaisuususkoa.

Lahjoittaisitko syntymäpäivän kunniaksi nuorelle uskoa tulevaan? Helpoiten lahjoitat Lasten ja nuorten säätiön työhön MobilePaylla numeroon 35715 tai osoitteessa nuori.fi/lahjoita. Kaikki lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä Lasten ja nuorten säätiön työhön nuorten hyväksi.