Yrityksille

Meiltä saat myös juuri sinulle räätälöidyt tuotteet. Olipa kyseessä sitten muutama yksittäiskappale tai isompi erä, niin meiltä onnistuu kaikki. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva tuote.

LEIKKAUSPALVELUT

Tarvitsetko erikoisen muotoisia, kokoisia ja värisiä kappaleita tietyn määrän? Leikkaamme puolestasi useita materiaaleja toiveidesi mukaan. Kappaleisiin on saatavilla erilaisia pintakäsittelyvaihtoehtoja, jotta osista saadaan varmasti toiveiden mukaiset.

TUOTEMERKKAUKSET

Onko sinulla tuote tai tuotteita, joihin haluaisit yrityksen logon tai vaikka juoksevan tuotenumeroinnin? Voimme kaivertaa tai painaa haluamasi tieto suoraan tuotteeseen. 

TUOTESARJAT

Onko sinulla suunnitelma tuotteesta, mutta ei tekijää? Valmistamme suunnitelmiesi mukaiset tuotteet ja toimitamme ne sinulle valmiina. Oli kyseessä sitten yksittäinen testikappale tai isompi tuotantoerä, niin valmistamme ne sinulle nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Asiakkaitamme

Olemme saaneet palvella useita upeita yrityksiä ja yhdistyksiä ympäri suomen. Meille mikään yritys tai yhteisö ei ole liian suuri tai pieni, vaan palvelemme jokaista tasavertaisesti ja ammattimaisesti toimialastasi riippumatta. 

Esimerkkituotteita

KYLTIT JA OPASTEET

Valmistamme monipuolisesti upeita erilaisia kylttejä ja opasteita moniin ympäristöihin. 

OMA KORUSARJA

Oletko aina haaveillut omasta korusarjasta? Valmistamme puolestasi korut valmiiksi asti ja toimitamme ne halutessasi korurasiassa, jossa oma logosi.

YRITYSLAHJAT

Meiltä saat myös täysin räätälöityjä tuotteita yrityksesi logolla tai väreillä. Oli kyseessä sitten kalvosinnapit tai heijastavat tuotteet, niin kaikki onnistuu.

Tarjouspyyntö

Hintoihin vaikuttaa moni asia. Määrä, koko, muoto ja moni muu asia. Tarjouspyyntöä tehdessäsi koita kuvailla haluamasi tuote mahdollsimman tarkasti, jotta pystymme antamaan tarkan hinnan tuotteillesi.

    personoitavia tuotteitamme