asiakaspalvelu@olenloistava.fi
www.olenloistava.fi

palaute

Miksi olemme olemassa?

Kaikki sai alkunsa eräänä syksyisenä iltana, kun kaupungissa autoillessani huomasin jalankulkijoiden käyttävän heijastimia melko harvoin. Olin samana päivänä aiemmin lukenut artikkelin lasten ja nuorten paineista nyky-yhteiskunnassa. Sosiaalisen media luoma paine asettaa monelle lapselle ja nuorelle turhia paineita ulkonäöstä ja omakuvasta.

Mietin että voinko yhdistää näitä asioita? Siten syntyi Olen loistava. Haluan  muistuttaa kaikkia liikenneturvallisuudesta ja heijastimen tärkeydestä liikenteessä, sekä samaan aikaan luoda positiivista ajattelutapaa lapsille ja nuorille. Ja tottakai myös vanhemmille ihmisille. Jokainen on loistava juuri sellaisena kuin on.

Olen pyrkinyt luomaan hauskoja ja ennenkaikkea sellaisia heijastimia, jotka kulkevat hieman kuin itsestään mukana jokapäiväisessä arjessa. Kangaskassit ja pipot kuuluvat varmasti monen syksyiseen varustukseen vaikkapa kauppamatkalle.

Nyttemmin heijastavien tuotteiden lisäksi valikoimiin on tullut korut, koriste-esineet ja asusteet.

Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan osa suoraan Lasten ja Nuorten säätiölle, joka auttaa elämän vaikeissa tilanteissa olevia nuoria luovilla ja toiminnallisilla tavoilla.

On sinun vuorosi loistaa.

Terveisin

Johannes
Olen loistavan perustaja